BOXXCHAIR

De BoXXchair is meer dan een verpakking. Deze full colour bedrukte doos is multifunctioneel inzetbaar en kan naast geschenkverpakking ook als stevige kruk, bijzettafel, nachtkastje of opbergbox gebruikt worden.

 

Het formaat van de standaard BoXXchair is 295 x 295 x 330 mm. Wij informeren u graag over de mogelijkheden met betrekking tot een afwijkend formaat of een eigen (full colour) bedrukking.

 

De opzetinstructies voor de BoXXchair kunt u hier vinden.

 

Voor uitgebreide informatie download u hier onze algemene digitale brochure geschenkverpakkingen.

LIMITED EDITION

De BoXXchair Wool on Wood Happiness is een variant op de standaard Wool on Wood BoXXchair. Deze BoXXchair is voorzien van leuke labels en hippe teksten voor een extra warme winterse sfeer. Teksten die we toegevoegd hebben zijn onder andere: ‘It’s good to be home’, ‘All you need is tea and warm socks’ en ‘Happiness is homemade’

 

Een leuke verrassing is dat er bij het openen van deze BoXXchair nog een extra tekst tevoorschijn komt. Op de binnenkleppen staat de tekst ‘De drukke buien buiten daar zit ik nu niet mee, ik ga gewoon naar binnen bij mezelf op de thee’ gedrukt. Bijkomend voordeel voor u en uw klant is dat deze BoXXchair (inclusief los bijgeleverd verstevigingskruis) beschikbaar is met 25% korting op de prijs op de prijslijst! Direct uit voorraad leverbaar*.

 

Indien u de BoXXchair liever als bewaardoos (zonder verstevigingskruis) verkoopt, dan kunt u nog meer besparen. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden.
* De actie geldt zolang de voorraad strekt.

 

Wij zijn benieuwd naar uw reactie!
Bent u geïnteresseerd? Laat het ons weten! Heeft u vragen of wilt u graag een model ontvangen? Neem contact op met Ellen of Annamarie van de afdeling geschenken.

boxxchair-actie